Maître-sommelier Madelene van Zoelen
“Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd bezig met eten en wijn. Vanaf het moment dat ik als afwasser in de horeca terechtkwam had ik de droom om ooit eens een eigen restaurant te beginnen. De opleiding tot gastronoom-sommelier heb ik onder leiding van Peter Klosse genoten in Apeldoorn. Daar heb ik ook de opleiding tot vinoloog doorlopen aan de Wijnacademie. Mijn motto is: andere mensen zo veel mogelijk laten genieten van eten en drinken!”

Chef-kok Luella Molenaar
“Als één van de weinige vrouwelijke chef-koks in ons land heb ik veel ervaring opgedaan bij enkele toprestaurants in Nederland. Zo heb ik onder meer een aantal jaren gewerkt bij restaurant De Bokkedoorns** in Overveen onder leiding van Lucas Rive. De afgelopen jaren heb ik bij restaurant Posthoorn* in Monnickendam gewerkt als souschef onder leiding van Jeroen Bavelaar. Buiten deze Hollandse keukens ben ik op zoek geweest naar buitenlands avontuur. Zo heb ik in mijn vrije tijd geholpen in de internationale keukens van Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Zuid-Afrika en bij Richard Ekkebus van restaurant Amber** in Hong Kong.”